Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theme_MenuItem has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/vible.nl/inspiratiecreatie.nl/wp-content/themes/InspiratieCreatie_def/library/navigation.php on line 248

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; VMenuWidget has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/vible.nl/inspiratiecreatie.nl/wp-content/themes/InspiratieCreatie_def/library/widgets.php on line 110

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LoginWidget has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/vible.nl/inspiratiecreatie.nl/wp-content/themes/InspiratieCreatie_def/library/widgets.php on line 193

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in VMenuWidget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /var/www/vhosts/vible.nl/inspiratiecreatie.nl/wp-includes/functions.php on line 5506

Deprecated: De aangeroepen constructie methode voor de klasse WP_Widget in LoginWidget is sinds versie 4.3.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan __construct(). in /var/www/vhosts/vible.nl/inspiratiecreatie.nl/wp-includes/functions.php on line 5506
Training & Coaching voor bedrijven en particulieren
Shaddy Mirza

AANBOD TRAINING & COACHING

 

VOOR BEDRIJVEN (in company)

Het te hanteren tarief hangt af van de aard van de opdracht. Op basis van een verkennend gesprek maak ik een offerte met daarin afspraken over de inhoud, de werkwijze en de kosten.

in company

Er wordt voor de groepstraining per dagdeel € 540,- aangehouden exclusief BTW. Sommige trainingen worden berekend aan de hand van vaste bedragen per professional. Daarnaast is het mogelijk om intervisie gesprekken in te plannen, waarbij verschillende intervisie modellen kunnen worden ingezet, ook is intervisie in de transitionele ruimte mogelijk. Voor intervisie wordt per uur € 129,- exclusief BTW berekend. Daarnaast is voor de individuele coaching voor professionals een uurtarief van € 229,- aangehouden exclusief BTW.

 

> Beschermjassen training voor professionals

In deze training van drie dagen leer je de basisprincipes van Beschermjassen; zoals de werking van in- en uitsluitingsmechanismen, de kracht van families, de impact van levensfaseovergangen en de interculturele competenties. Ook leer je zelf met deze methode te werken in de praktijk. Zie Aanbod Beschermjassen

> Omgaan met weerstand voor professionals

De training geeft inzicht in wat weerstand is en hoe je dat bij jezelf en/of cliënten kan herkennen. Met een eigenpraktijkvoorbeeld wordt middels rollenspellen de weerstand bij cliënten omgebogen naar coöperatief gedrag. We werken aan verbale en non-verbale communicatie, presentatie en zelfvertrouwen.

> Gespreks-tools voor professionals in de jeugdhulpverlening

Met behulp van verschillende gespreks-tools leer je op een creatieve manier een gesprek op te zetten, de kern van de situatie naar boven te halen en op verschillende niveaus een gesprek te benaderen. Doel is een betere aansluiting te vinden bij de jongere en/of de ouders en een effectiever gesprek te kunnen voeren.

> Jeugdreclasserings-werk training voor professionals in de jeugdhulpverlening

De tweedaagse training geeft inzicht in het werken met jongeren die verdacht of veroordeeld zijn van een strafbaar feit en samenwerken met de betrokken ketenpartners. Aan de hand van theorie, praktijkvoorbeelden en interactieve werkvormen wordt de cursist bekend gemaakt in het jeugdreclasseringswerk en jeugdstrafrecht.

> Potentiele Gewelddadige Eenlingen (PGE) training voor professionals

De training ‘Potentieel gewelddadige eenlingen; leed voorkomen en zorg organiseren’ is opgezet voor eerstelijnsprofessionals afkomstig uit het onderwijs, het welzijnswerk, hulpverlening en jongerenwerk, de politie (wijkagenten), de (geestelijke) gezondheidszorg en, de gemeente of sociale dienst (klachtencoördinatoren). De training is gericht op het kunnen herkennen van een potentieel gewelddadige eenling (PGE) in een vroegtijdig stadium en op het weten hoe te handelen om gewelddadig gedrag te voorkomen of te keren.

 


VOOR PARTICULIEREN

inspiratie creatie

Tijdens momenten wanneer je vast loopt in je werk, problemen ervaart in je relatie(s) en/of onzeker bent over je eigen kunnen… Gun jezelf een ontdekkingsreis naar inspiratie om zo eigen creativiteit te vergroten, versterken en/of ontdekken.

Voor de individuele coaching is de intake gratis en van daaruit zal een vrijblijvende offerte opgemaakt worden. Er wordt een uurtarief van € 70,- aangehouden exclusief BTW. De regio waar ik in werkzaam ben, is voornamelijk Amsterdam (Noord-Holland).

 

> Inspiratie Creatie

In deze training gaat het om het hervinden van motivatie, inspiratie en zelfvertrouwen. Creëer een nieuw kader, heb lef en durf om nieuwe uitdagingen aan te grijpen en successen te creëren. Motivatie wordt vergroot aan de hand van een transitionele ruimte waarin het delen van verhalen en ervaringen tot nieuwe successen leiden.

> Eigen Kracht coaching

Door eigen kernkwaliteiten onder de loep te nemen, zowel mentaal als fysiek, leer je op jouw eigen krachten te vertrouwen en jouw kwaliteiten in te zetten. Het doel is het zelfvertrouwen vergroten en bewust worden van het feit dat jij de persoon bent die de belangrijke keuzes in het leven kan maken. Niemand hoeft jou te vertellen hoe het moet, want dat weet jijzelf als geen ander.

> Burn Out > Burn Over > Burn Free :)

Na het inzien dat er iets moet veranderen, het herkennen, erkennen en accepteren van een burn-out, werken we aan de problemen en blokkades. Open staan voor andere inzichten en inzien van behaalde successen zijn hier onderdeel van. We onderzoeken hoe je anders kan omgaan met een situatie. Je leert je valkuilen herkennen, kan beter grenzen aangeven en bent weerbaar, zodat je niet alleen de burn-out achter je kan laten maar ook ‘burn free’ kan zijn in de toekomst.

 

 

Aanbod Beschermjassen

 

Facebooktwitterlinkedinmail